Onderhoud

Een onopvallend onderdeel van een woning of bedrijfspand is het dak. Voor de levensduur van uw dak is het juist van belang dat het dak preventief word onderhouden.

Door ophoping van bladeren, takken e.d. ontstaat er plantgroei bij de afvoeren waardoor deze verstopt raken, met alle gevolgen van dien.

onderhoud

 

Het dak heeft regelmatig onderhoud nodig om het te voorzien van een duurzame waterdichtheid. Als erkend dakdekker bezitten wij over de juiste kennis en ervaring om u van dienst te kunnen zijn op het gebied van dak onderhoud.

Een goede conditie van het dak is van groot belang. Dit beperkt de kans op calamiteiten en kan de levensduur ervan verlengen. Van Muijden Dakbedekking zorgt indien gewenst voor dit periodiek preventief onderhoud.

Wanneer u bij ons een contract afsluit, zullen wij voor u, het dak, afvoeren en goten controleren en reinigen. Afvoeren vrij maken van vuil en indien nodig ontstoppen. Kleine reparaties worden in overleg direct gerepareerd, bij grotere reparaties zullen wij dit afstemmen met u, eventueel gevolgd door een offerte.

De voordelen voor op een rij:

  • Het controleren en reinigen van het dak, goten, afvoeren kan verstopping voorkomen.
  • Dit leidt tot vermindering van stilstaand water waardoor de kans op vervuiling, vorstschade en plantgroei afneemt.
  • Het tijdig repareren voorkomt (mechanische) beschadigingen en inwatering op de huidige constructie.
  • Het reinigen van grind geeft een betere stormvastheid van de dakbedekking evenals voorkoming van ongewenst mos en plantgroei.

Kortom, uw dak is duurzaam waterdicht!